אודות

--------------

קצביית נתח בשר הוקמה בשנת 2005 ע"י אילן פריג, דור שלישי לקצבים עם 35 שנות ניסיון בתחום. אילן חתום על "אמנת הבשר" המחייבת למכור בשר טרי בלבד. הנתחים שלנו טריים ,נקיים

ומשובחים אשר מקורם מרמת הגולן. אנחנו לא מספקים רק בשר, אלא גם דרכי הכנה, ייעוץ וחיוך

ומציעים מגוון רחב של רטבים, תבלינים, יינות, כלים וכמובן בשרים מעולים כגון אנטריקוט,

פילה, סינטה, פורטר האוס, ניו יורק סטייק, דנוור קאט, פלאנק סטייק, פי קנייה, קבבים,

המבורגרים ספיישל ונקניקיות בייצור עצמי ועוד. הקצבייה מספקת גם שירותי משלוח לכל איזור

המרכז. אגב, בדף הבית שלנו תוכלו לראות את אילן ואת דוד בנו ביום צילומים מהנה בקצבייה.